HABITATGE | CaixaBank serà el patrocinador principal del Barcelona Meeting Point 2018
1188
post-template-default,single,single-post,postid-1188,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CaixaBank serà el patrocinador principal del Barcelona Meeting Point 2018

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el grup CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, han signat l’acord pel qual seran patrocinadors principals de Barcelona Meeting Point 2018 que es celebrarà del proper 25 al 28 d´octubre es celebrarà al pabelló 8 del recinte Monjuïc-Plaça Espanya de la Fira de Barcelona.

En aquesta 22a edició el saló renova la seva proposta per a convertir-se en el referent internacional del sector immobiliari.

S’ha redefinit per complet, reforçant el seu caràcter internacional, acostant-ho a la ciutat de Barcelona per poder aprofitar tots els seus atractius, redissenyant el plànol d’exposició per millorar l’experiència de visita de la fira, apostant per les últimes tendències i innovacions del sector, comptant amb un Symposium, sota el nom de “Trends & Innovations” que reunirà als principals players internacionals, creant un ampli programa d’activitats de networking, i preocupant-se i proposant solucions socials als reptes que planteja el mercat de l’habitatge.

També s’acostaran projectes immobiliaris que s´estan fent a altres ciutats, com pot ser el cas de Sant Francisco, i que estan dirigits als Millenials, un col·lectiu pel qual BMP aposta fort aquest any. Així mateix es realitzarà un Symposium sobre el mercat residencial “Sector immobiliari residencial: últimes notícies i previsions”.

Una de les grans novetats que presentarà BMP2018 serà la creació d’una zona d’exposició que atraurà a una sèrie de Startups seleccionades que presentaran les millors solucions i el millor talent vinculat al sector immobiliari. En aquest espai, que compta amb la col·laboració de La Salle Technova, s’organitzaran trobades privades entre grans empreses i aquestes Startups que també podran presentar els seus projectes enfront d’inversors, emprenedors, empreses del sector o altres potencials partners.

El 25 al 26 d´octubre el saló es centrarà en el professional immobiliari el 27 i 28 d´octubre, en el públic en general.

Més informació: Barcelona Meeting Point