HABITATGE | Som Media Partners del Barcelona Meeting Point 2018
1397
post-template-default,single,single-post,postid-1397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Som Media Partners del Barcelona Meeting Point 2018

Aquest any serem Media Partners del proper Barcelona Meeting Point 2018 que es celebrarà del 25 al 28 d’octubre al pabelló 8 del recinte Monjuïc-Plaça Espanya de la Fira de Barcelona.

L’organització de l’esdeveniment ha inclòs aquest any, en la seva oferta a expositors i visitants, un atractiu programa d’activitats que no només complementen els interessos empresarials –com el tour en helicòpter per descobrir la Barcelona immobiliària actual i la de futur sinó que constitueixen per si mateixos un interessant i útil must, una cita d’obligada participació.

El dijous 25 d’octubre tindrà lloc, en el marc del Symposium, un Networking Lunch presentat pel xef Nando Jubany, la cuina del qual està reconeguda internacionalment per la prestigiosa Guia Michelín. L’endemà, l’organització de Barcelona Meeting Point 2018 realitzarà un acte en la façana costanera de Barcelona per gaudir de l’espectacle del mar Mediterrani. A part, s’oferirà la possibilitat de visitar i conèixer les principals joies arquitectòniques de la ciutat.

Barcelona Meeting Point 2018 liderarà la profunda transformació impulsada per les noves tecnologies que està revolucionant el sector immobiliari amb l’aparició de nous models de negocis, nous perfils de professionals, noves eines, noves formes de relacionar-se amb els clients, noves oportunitats…

Aques any serà una Fira molt més sectoritzada on estarà exposada la major oferta immobiliària del moment, tant de compra com de lloguer, les millors propostes de finançament que millor s’adapten a cada cas concret, així com els Clústers d’Inversors (dedicat a la inversió immobiliària), Reform Point (dedicat a les reformes i disseny d’interiors), Luxury Real Estate (producte immobiliari de luxe) i PropTech Point (noves tecnologies aplicades al sector immobiliari).

Dins del Saló dedicat al gran públic, el dissabte 27 d’octubre al matí tindran lloc una sèrie de xerrades gratuïtes amb idees bàsiques que tot ciutadà ha de conèixer a l’hora de vendre o de comprar un habitatge. En aquestes xerrades es tractaran temes com tot el que s’ha de saber a l’hora de contractar una hipoteca, els drets que té el client-consumidor
immobiliari, els costos inherents de la compra o venda d’un habitatge (comissions dels APIS, notaria, registre, impostos, etc.), o consells sobre com mostrar un pis que es vol vendre in-situ i com mostrar-ho per internet.

*Foto by BMP