HABITATGE | Barcelona Meeting Point 2018 presentarà l’últim en innovació i tendències immobiliàries
1403
post-template-default,single,single-post,postid-1403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Barcelona Meeting Point 2018 presentarà l’últim en innovació i tendències immobiliàries

La 22a edició de Barcelona Meeting Point, que es celebrarà del 25 al 28 d´octubre, presentarà l’últim en innovacio i tendències immobiliàries per afrontar la gran transformació que està patint el sector, degut a l’aplicació de les noves tecnologies, i que estan donant pas a nous models de negoci. És per això que una de les grans novetats d’aquesta edició de BMP 2018, que està organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, serà la creació del BMP Startup Connection Hub. Es tracta d’una zona d’exposició on més de 50 startups dels sector presentaran solucions disruptives que impacten directament en l’immobiliari i que estan redefinint la manera en la qual es fa negoci.

El Startup Connection Hub de Barcelona Meeting Point reunirà en un únic espai a grans companyies, socis potencials e inversors amb les startups del món immobiliari que hi participaran. Dins d’aquesta zona l’oferta d’exposició estarà agrupada pels següents sectors d´actuació: Serveis emergents de financiació immobiliària; tecnologies per fer que les ciutats i les construccions siguin més eficients; eficiciència energètica i noves fórmules de construcció; Marketplaces i tecnologies que estan facilitant noves formes de viure; i noves tendències i innovacions que estan obrint noves possibilitats de negoci en el sector.

Primer programa ferial d’acceleració

Barcelona Meeting Point és la primera fira immobiliària que crea un programa d´acceleració dirigit a startups. Les 10 millors startups que participen en el Startup Connection Hub participaran en el “Programa Accelerador de BMP” de sis mesos de durada. Aquest accelerador immobiliari els proporcionarà les eines per identificar, desenvolupar i crear oportunitats de mercat, proporcionar mètodes que faciliten la internacionalització d’aquestes iniciatives empresarials, per fomentar la inversió en startups i per incremenentar el networking amb potencials socis corporatius. Aquest programa d’acceleració està promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i dirigit per La Salle Technova.

Premi BMP a la Millor Startup

Entre les més de 50 startups que participen un jurat format per prestigiosos professionals escollirà les 5 millors que seran finalistes del Premi BMP a la Millor Starup. Dins de BMP es lliurarà aquest important guardó que vol reconèixer a la millor startup present a la fira. Alhora, els cinc projectes seleccionats també apareixeran publicats en el directori de startups de Barcelona Meeting Point amb les millors startups de l’any.

BMP Proptech Summit

Totes les startups que participin en el Startup Connection Hub tindran accés als coneixements especialitzats del sector amb una entrada gratuïta per a una persona al PropTech Summit de BMP, que se celebrarà els dies 25 i 26 d’octubre dins de la Fira. Aquest programa específic dedicat al Proptech donarà respostes als reptes de futur que suposen les noves tecnologies aplicades al sector i inclourà sessions específiques de networking on les empreses expositores i patrocinadores de BMP podran contactar amb inversors. Al PropTech Summit de BMP es celebraran diferents panells amb grans experts del sector en cinc grans temes:

1) Real Estate fintech

2) Smart Building, Housing and Cities

3) ConTech & Business Management

4) Listing & serch and Marketplace

5) Near Future