HABITATGE | A TOCAR DEL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR
1573
post-template-default,single,single-post,postid-1573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

A TOCAR DEL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR

ADREÇA:

Carrer Madrazo, 50-52 local, 08006 Barcelona
934 523 277

www.heritagebcn.com

A Heritage Real Estate SL us presentem un projecte impulsat per un model poc conegut, però amb molts avantatges respecte dels sistemes tradicionals de construcció d’habitatges: el model en règim de comunitat de béns. El més important és que comporta un estalvi d’entre un 18 i un 25% respecte dels preus de venda d’obra nova habituals.
És ben cert que no tots els projectes es poden fer a través d’aquest mètode, però en aquells en què es fa servir es guanya molt: s’optimitzen costos, tot queda acordat des del primer moment i tots els implicats participen en la definició del seu futur habitatge des del principi, tant pel que fa a la personalització com als acabats.
El projecte que ens ocupa es desenvolupa en un bonic municipi de la comarca del Maresme, Sant Iscle de Vallalta, a la demarcació de Barcelona. La vila reuneix, segons explica Francesc Mora, CEO d’Heritage Real Estate SL, una magnífica ubicació i uns grans serveis; està a prop tant del mar com de la muntanya, just a tocar del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, i a només 49 km de Barcelona, a 18 de Mataró i a 7,5 d’Arenys i de Sant Pol.
La proposta inclou onze habitatges adossats amb jardí i terrassa, en règim de comunitat de béns, prop de la zona de les escoles. Les cases ocuparan una superfície de 120 m², aproximadament, i disposaran de tres dormitoris (un tipus suite), dos banys, saló menjador, cuina, un petit bany de cortesia a la planta baixa i un garatge individual amb espai per a un cotxe.
En aquests moments, el despatx d’arquitectes 080 Arquitectura està redactant el projecte, que un cop enllestit iniciarà el tràmit de legalització de les obres i la consegüent obtenció de la llicència.
Val a dir que el binomi 080 Arquitectura i Heritage Real Estate SL ja va portar a terme fa uns anys un projecte d’aquestes característiques al barri del Guinardó de Barcelona i un altre al municipi de Gironella.
Aquesta mena d’actuacions estan adreçades a famílies que cerquin un habitatge unifamiliar al preu d’un pis, i que valorin la proximitat amb la natura i la tranquil·litat que suposa viure en un poble.

Promoció en règim de comunitat de béns
Habitatges d’obra nova. Onze habitatges individuals en filera
Habitacions: 3
Superfície: 115/120 m²
Preu estimat: 210.000 € més impostos