HABITATGE | ZENTRUM
1754
post-template-default,single,single-post,postid-1754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ZENTRUM

Master JANE LOUNGE

Emmanuel Gallina (2018)

La col·lecció Jane d’Emmanuel Gallina està enriquida amb nous elements amb l’objectiu d’oferir un major confort. Una gamma que es diversifica aportant dimensions i línies cada vegada més acollidores. Noves propostes en equilibri subtil entre proporcions harmonioses i generosos volums capaços de crear un ambient relaxant, elegant i burgès. Jane Lounge és una butaca caracteritzada per una part alta que combina confort i presència estètica.

ADREÇA:

Paris, 170· 08021 Barcelona
933 211 299

www.zentrumbcn.com

KENSINGTON

Jean-Marie Massaud (2018)

La taula Kensington de la nova col·lecció de Poliform, dissenyada per Jean-Marie Massaud, és sobretot un objecte que transmet fortes emocions. Un impuls sobri i escultòric gràcies a l’estructura, que es podria confondre amb una escultura.

STANFORD Butaca

Jean-Marie Massaud
L’elegància natural de Stanford prové de la lleugeresa del disseny: una coberta envolupant que es recolza sobre una estructura delgada d’alumini fos a pressió.