HABITATGE | Barcelona Meeting Point 2018 clausura la seva edició més social
1791
post-template-default,single,single-post,postid-1791,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Barcelona Meeting Point 2018 clausura la seva edició més social

El diumenge passat es va clausurar la 22a Edició del BMP amb un èxit merescut.

Ha estat el nostre primer any com a Media Partners i sens dubte hem pogut constatar la bona feina i veure com les novetats introduïdes aquest 2018 han estat ben rebudes pels assistents i participants.

La Fira estava dissenyada tipus carrers de l’Eixample barcelonina, cosa que ha fet que ens poguéssim ubicar amb molta falicitat i saber en cada moment on estàvem.

Els estands estaven muntats amb molta cura, la qualitat de l’imatge era alta i els productes de la construcció anaven des de la fusta, el guix i el cartró de Vertix, passant pel ferro, fins les espectaculars construccions d’ingenieria de Via Célere. Altres estands que ens van cridar l’atenció van ser els d’Amat Immobiliàris i el de Bufete Pérez Pozo on la Carmen i el seu equip ens van explicar, amb molta passió, el seu projecte Family Office.

El fet que les empreses que hi han participat tinguin molta experiència en aquesta Fira i la creació, per part de l’organització, d’un espai de Networking ha fet que es crein interessants sinèrgies entre elles.

Segons els organitzadors, aquesta edició ha estat un nou èxit de visitants i de vendes. Segons Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i President de Barcelona Meeting Point, “aquest any hem celebrat el Barcelona Meeting Point més social i aquesta és la línia que volem potenciar de cara al futur. Fem una valoració molt positiva. Estem molt orgullosos del treball realitzat perquè hem rebut més de 16.600 visitants i ens consta la satisfacció de la gran majoria de les empreses participants. Volem potenciar un sector immobiliari al servei de les persones, especialment dels joves que veuen com l’accés a l’habitatge és un veritable llast per construir la seva opció de vida”.

Aquest any el programa de conferències també ha incoporat una trobada amb l’Associació WIRES –Women in Real Estigues Spain– per reivindicar la igualtat d’oportunitats professionals entre homes i dones, doncs desgraciadament avui dia encara s’està lluny d’aquesta obligada paritat i en el sector immobiliari hi ha molt poques dones que ocupen llocs directius.

En aquesta edició BMP 2018 s’ha sumat a les noves tecnologies i ha realitzat una gran aposta per acostar l’últim en innovació i tendències immobiliàries amb la creació d’una zona on han participat més de 50 startups. Dins d’aquesta zona els visitants de la Fira han pogut conèixer de primera mà serveis emergents de finançament immobiliari; tecnologies per fer que les ciutats i les construccions siguin més eficients; solucions d’eficiència energètica i noves fórmules de construcció; Marketplaces i tecnologies que estan facilitant noves formes de viure; i noves tendències i innovacions que estan obrint noves possibilitats de negoci en el sector.

Barcelona Meeting Point és la primera fira immobiliària d’Europa que ha creat un programa d’acceleració dirigit a startups. Las 10 millors startups que han participat a l’Startup Connection Hub participaran al “Programa Accelerador de BMP” de sis mesos de durada. Aquest accelerador immobiliari els hi proporcionarà les eines per identificar, desenvolupar i crear oportunitats de mercat, proporcionar mètodes que facilitin la internacionalització d’aquestes iniciatives empresarials, per fomentar la inversió en startups i per incrementar el networking amb potencials socis corporatius. Aquest programa d’acceleració està promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i dirigit per La Salle Technova. En els propers dies un comitè d’experts del sector seleccionarà les 10 millors startups que han estat presents a BMP 2018 i que participaran en aquest programa d’acceleració.

BMP en números

  • Ha rebut la visita de 16.663 visitants acreditats (fins les 13 hores), superant en un 5% les xifres de l’any passat.
  • Un 29,8% dels visitants de BMP 2018 té intenció de llogar un pis en els propers mesos mentre que aproximadament un 17,2% vol comprar un habitatge.
  • El 69,5% dels visitants de Barcelona Meeting Point té entre 35 i 55 anys sent un 60,3% homes i un 39’7% dones.
  • El 91% dels visitants registrats a la Fira recomenaria a un amic la visita a BMP i un 53,9% ha visitat la fira per primera vegada en la present edició.