HABITATGE | PIS ACOLLIDOR PROP DE FRANCESC MACIÀ
1785
post-template-default,single,single-post,postid-1785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PIS ACOLLIDOR PROP DE FRANCESC MACIÀ

BARCELONA – ANTIGA ESQUERRA DE L’EIXAMPLE

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
932 000 271
www.turrobcn.com

Pis acollidor d’uns 84 m², ubicat a molt pocs metres de la plaça de Francesc Macià. Està a punt per entrar-hi a viure. La cuina és nova i està totalment equipada. El pis és força lluminós, sobretot la part del saló. L’immoble data del 1964 i té conserge tot el dia. La seva excepcional situació permet accedir fàcilment als comerços de la zona alta de Barcelona i sortir i entrar de la ciutat per l’avinguda Diagonal.