HABITATGE | PIS LLEST PER ENTRAR-HI A VIURE
1777
post-template-default,single,single-post,postid-1777,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PIS LLEST PER ENTRAR-HI A VIURE

BARCELONA – DRETA DE L’EIXAMPLE

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
932 000 271
www.turrobcn.com

Pis a punt per entrar-hi a viure ubicat al conegut com a Triangle d’Or, a molts pocs metres del passeig de Gràcia. És un setè pis d’una finca règia i senyorial amb servei de conserge. L’habitatge té 116 m² molt ben aprofitats. La cuina està totalment equipada i disposa d’armaris de paret, que sempre van bé. La porta està blindada i en té una de servei independent. Magnífics acabats i perfecta ubicació gràcies a la proximitat a tot tipus de serveis. Serà difícil trobar una ocasió millor en aquesta zona.