HABITATGE | PIS REFORMAT AL CARRER MUNTANER
1780
post-template-default,single,single-post,postid-1780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PIS REFORMAT AL CARRER MUNTANER

BARCELONA – SANT GERVASI/LA BONANOVA

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
932 000 271
www.turrobcn.com

Pis bufó de 94 m², ubicat al carrer , per sobre de la ronda General Mitre. El saló connecta amb una terrassa d’11 m² orientada en direcció Tarragona. Té una suite, una habitació doble i una d’individual, dos banys complets i una espaiosa cuina office amb zona d’aigües. Ha estat reformat recentment i ja s’hi pot entrar a viure. Ben comunicat amb escoles, hospitals i comerços.