HABITATGE | UNA CINQUENA PLANTA ÚNICA
1807
post-template-default,single,single-post,postid-1807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

UNA CINQUENA PLANTA ÚNICA

BARCELONA –TURÓ PARK/GALVANY

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
932 000 271
www.turrobcn.com

A cavall de les zones del Turó Park i de Galvany trobem una cinquena planta única, precisament, per la seva ubicació. Està orientada cap a l’est i ofereix una vista de 180 graus. L’habitatge, que té uns 150 m², és en bona part exterior. Tot i que s’ha de reformar completament, això es converteix en un avantatge, perquè el propietari pot arribar a construir un pis de somni que, segur, es revaloritzarà després de la reforma. Té una plaça de pàrquing en una finca contigua.