HABITATGE | Mig miler d’assistents omplen el 7è Fòrum Immoscòpia
1825
post-template-default,single,single-post,postid-1825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mig miler d’assistents omplen el 7è Fòrum Immoscòpia

L’Auditori AXA ha acollit aquest divendres la 7a edició de la ja clàssica trobada Fòrum Immoscòpia, de la mà del Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris. La cita ha esdevingut un any més un pol d’atracció pel sector i ha comptat amb mig miler d’inscrits que han pogut gaudir d’un matí amb ponents i participants de luxe.

El director de CRS Spain, Fernando García Erviti, un dels formadors immobiliaris més reconeguts a Espanya, ha obert la jornada de ponències. El CEO de la consultora de màrqueting Matridiana, Tristán Elósegui, ha agafat el relleu amb una completa explicació de les principals línies i estratègies de màrqueting online. L’especialista en vendes Javier Luxor ha tancat el cicle de ponències immobiliàries, abans de donar pas al convidat especial d’aquesta 7a edició, Jesús Calleja, esportista, aventurer i protagonista de l’espai televisiu ‘Planeta Calleja’.

També s’ha viscut un homenatge al president d’API Catalunya, Joan Ollé, per la seva trajectòria al col·legi. Durant la tarda hi hagut espai per al networking entre professionals del sector.