HABITATGE | Quintana vol renovar la dinàmica interna i la projecció del COAPI de Barcelona
1831
post-template-default,single,single-post,postid-1831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Quintana vol renovar la dinàmica interna i la projecció del COAPI de Barcelona

Recta final abans de les eleccions al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona (COAPI), aquest 29 de novembre, en les quals Francesc Quintana, CEO de Vivendex, es postula com a relleu a l’actual junta, davant de la candidatura de Gerard Duelo. Ho fa amb un programa que promet renovació i canvis profunds en la institució que passen per una nova visió estratègica. I que ha de començar, sota el seu punt de vista, per fer net: “Hem de regularitzar relacions trencades amb molta gent i entitats del nostre entorn amb les quals hi ha hagut incidències”.

Quintana posa sobre la taula un programa de sis punts en el qual destaquen propostes com ara oferir des del col·legi un pla formatiu, una àrea d’investigació i recerca sobre el sector per conèixer possibles canvis de futur i integrar estratègia de màrqueting i l’ús de les noves tecnologies. En tot aquest canvi de rumb, considera que el col·legi ha de donar cobertura a les agències petites que no puguin accedir a certs recursos per si mateixes. “Hem de veure què s’està fent amb els quasi cinc milions d’euros de pressupost que es mouen entre el col·legi i l’associació. I intentar optimitzar aquesta despesa”, afirma l’agent.

L’obertura del col·legi cap a la societat també és un punt clau. “Proposem el Club API, obert a gent del sector que s’hi vulgui apropar, tot i que no sigui col·legiat”, apunta. L’altra cara és la relació amb les institucions públiques, amb les quals, creu, s’haurien d’arribar a pactes i a acords globals per ajudar a solucionar el problema de l’habitatge. “Estem fent propostes concrtes per ajudar a l’administració, però haurien de ser acords independents de qui hi hagi governant Ajuntament o Generalitat”.

Aquest proper 29 de novembre es desvetllarà el resultat final. Un miler de col·legiats i col·legiades diran la seva i decidiran qui liderarà el COAPI de Barcelona.