HABITATGE | UNA LLAR PER ENTRAR A VIURE A LA PART ALTA DE BALMES
1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

UNA LLAR PER ENTRAR A VIURE A LA PART ALTA DE BALMES

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
93 200 02 72

www.turrobcn.com

Si busques un espai amb personalitat, comoditat i tot a mà, aquesta és la teva millor opció. Una joia de 180 m² ubicada a la part alta del carrer Balmes, a prop de serveis, transports i establiments. Turró BCN t’apropa a aquest pis que et dona la benvinguda amb un gran rebedor i que consta d’una suite amb vestidor i tres habitacions dobles. Disposa d’un ampli saló amb vistes per omplir de vida, una cuina amb galeria i zona d’aigües, un bany complet i un lavabo de cortesia.

L’immoble té fusteria exterior d’alumini i vidre doble, parquet a tot el domicili, calefacció i aire condicionat. La finca disposa de servei de consergeria i té dos trasters inclosos. Hi ha la possibilitat d’incloure un aparcament per a dos cotxes.