HABITATGE | UN PIS VERSÀTIL PER TOCAR EL CEL
1974
post-template-default,single,single-post,postid-1974,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

UN PIS VERSÀTIL PER TOCAR EL CEL

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
93 200 02 72

www.turrobcn.com

Aquesta setena planta de més de 200 m² a la zona del Putxet i el Farró ofereix una àmplia varietat de possibilitats a partir d’una hipotètica reforma. La llum natural penetra en totes les estances del pis, que està dividit clarament en zona de dia i de nit. Un ampli saló i una senyorial biblioteca, perfectament transformable, donen accés a una terrassa orientada al mar.

La família que gaudeixi d’aquest espai podrà decidir entre quatre habitacions, una de les quals en suite, amb bany complet, una triple, una doble i una darrera d’individual. Totes disposen d’armaris de paret i tenen accés a una lluminosa terrassa, i un bany gran dona servei a les tres habitacions que no en tenen

La finca disposa de dues places d’aparcament, d’un traster i de conserge, i està ubicada en un barri familiar, amb molta vida, escoles i molt ben connectat.