HABITATGE | CONVERSA AMB ELIZABETH HERNÁNDEZ
2069
post-template-default,single,single-post,postid-2069,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CONVERSA AMB ELIZABETH HERNÁNDEZ

o6

OLAYA MARÍN

Avui conversem amb Elizabeth Hernández, directora de les oficines BARNES

Amb el suport de:

Elizabeth Hernández, directora de les oficines BARNES ce Barcelona.

``Hem aconseguit ser un dels principals players del sector immobiliari de luxe d’Espanya``

Què és BARNES Spain?

BARNES és un gran grup immobiliari, amb una trajectòria de més de vint anys en la venda i el lloguer de propietats. Tenim 90 oficines en 60 ciutats d’arreu del món i som líders europeus en el mercat immobiliari de luxe. En total, tenim un volum de negoci de 4.900 milions en transaccions immobiliàries a l’any, 160.000 clients anuals i quasi 40.000 propietats. Concretament a Barcelona, som una master franquícia del grup a Espanya. Som a la ciutat des de mitjans del 2016 i hem aconseguit ser un dels principals players del sector immobiliari de luxe d’Espanya.

Disposem d’un equip especialitzat amb grans coneixements i una llarga trajectòria en el sector del luxe i l’alta gamma. La nostra oficina té habitatges en venda en zones de la ciutat com Pedralbes, Sarrià – Sant Gervasi i l’Eixample, però també en altres localitats com Sitges, Llavaneres, Gavà i la zona de la Costa Brava.

Per mi BARNES és una gran família, ja que establim relacions de llarga durada amb els nostres clients i els fem un acompanyament en tot el procés de compravenda.

Quins són els avantatges d’estar presents en tantes ciutats?

Tenim avantatges com ara poder comparar el mercat i saber quins preus hi ha en cada ciutat, però per mi el més important és poder compartir la cartera de clients i establir relaciones sinèrgiques. Per exemple, des de l’oficina de Miami ens poden enviar un client molt fidelitzat que vol comprar un pis a Barcelona. O al revés, un client de Brussel·les que vol posar a la venda un pis a Barcelona, però que fa la primera oferta a l’oficina belga. La fidelitat dels clients a BARNES és molt important per a nosaltres.

En relació amb la possibilitat de poder comparar el mercat de Barcelona amb
d’altres, noteu grans diferències?

Molts cops es posen preus desorbitats a algunes propietats. Per exemple, ens hem trobat habitatges a preus similars als del centre de París. És veritat que Barcelon és molt atractiva i moderna, però no té el mateix tamany ni el poder adquisitiu que París.

Per tant, el client moltes vegades posa un preu sense tenir gaire clar
quin hauria de ser?

Entenem que el venedor moltes vegades no té una idea exacta dels preus i que precisament necessita un assessorament expert com el que proporciona BARNES. A nosaltres no ens agrada taxar més alt del preu real, nosaltres volem ajudar a vendre i no donem falses esperances. La meva frase sempre és la mateixa: no hi ha un pis dolent, hi ha un mal preu. Sobretot recomanem que els pisos es posin en venda a un preu correcte i de mercat. Som experts i coneixem perfectament l’evolució dels preus. Una estimació correcta permet que la venda es faci en un temps raonable. Avui dia, els compradors estan més ben informats que mai i coneixen perfectament el mercat i el preu real del habitatges.

Com és el mercat fora de Barcelona?

El perfil del comprador és diferent. Per exemple, a la Costa Brava majoritàriament són compradors estrangers, sobretot de França, però també en trobem molts de Bèlgica, Suïssa i Alemanya. Gràcies al nostre equip especialitzat en la Costa Brava, ens estem expandint molt més en aquesta zona.

Finalment, quin és el vostre objectiu?

Continuar creixent i ser un referent en el segment d’alta gamma i de luxe a Barcelona. No volem créixer ràpid, sinó d’una manera constant i equilibrada. El millor resultat que podem tenir és que el client estigui satisfet i ens recomani.

L’índex de satisfacció entre els nostres clients de totes les agències del món supera ja el 90%. Volem apropar encara més la marca BARNES als nostres clientes de Barcelona i ajudar-los a trobar la seva propietat ideal o a vendre-la al millor preu de mercat.

PERFIL

Una ciutat europea: Barcelona, sempre Barcelona
Un barri de Barcelona: L'Eixample i el seu Quadrat d'Or
Una afició: Soc una lectora compulsiva
Un llibre: "El món d'ahir. Memóries d'un europeu", de Stefan Zweig