HABITATGE | L’OPORTUNITAT DE PODER VIURE EN UNA TORRE NOUCENTISTA
2148
post-template-default,single,single-post,postid-2148,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

L’OPORTUNITAT DE PODER VIURE EN UNA TORRE NOUCENTISTA

ADREÇA:

Av.de Pau Casals, 15. 08021 Barcelona
93 543 399

www.fincasalmendros.com

A l’avinguda Tibidabo trobem una gran varietat de cases noucentistes i modernistes que ens traslladen a l’antiga Barcelona. Si sempre ha volgut viure
en una d’aquestes torres, ara en té l’oportunitat gràcies a la immobiliària Almendros.

L’edificació, de 690 m², es troba en una parcel·la de 926 m² construïda el 1920. Té moltes possibilitats, ja que es pot convertir en llar, oficina o seu d’empresa. Disposa d’un total de quatre plantes comunicades mitjançant una còmoda escala, tot i que hi ha espai suficient per instal·lar-hi un ascensor. El semisoterrani té 90 m² i la planta baixa es distribueix en 175 m².

La primera planta té 136 m², mentre que la segona en té 134, amb una gran terrassa de 45m² amb increïbles vistes a Barcelona i al Parc Natural de Collserola. En total, té nou o deu sales aptes per convertir-se en habitacions o despatxos, tres banys i una gran cuina amb el rebost al semisoterrani.

A més, la torre es troba rodejada d’un ampli i agradable jardí de 721 m², on es podria habilitar una zona d’aparcament per a vehicles. També disposa d’una petita caseta d’obra de 37 m² amb bany.

Tot i que l’habitatge necessita reformes, té gas natural, calefacció i conserva elements de l’època com els terres hidràulics i sostres alts cassetonats.

Zona: Avinguda Tibidabo
Edificació: 690 m2
Jardí: 721 m2