HABITATGE | EXCLUSIVA CASA REFORMADA A PUNT PER CONVERTIR-SE EN LLAR
2161
post-template-default,single,single-post,postid-2161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

EXCLUSIVA CASA REFORMADA A PUNT PER CONVERTIR-SE EN LLAR

ADREÇA:

Aribau, 314· 08006 Barcelona
93 200 02 72

www.turrobcn.com

Qui no voldria viure en una majestuosa casa a prop del centre de la ciutat de Barcelona? Tots els que vulgueu formar una nova llar, teniu una oportunitat única per viure a l’exclusiu barri de Sarrià.

Turró BCN ens porta en aquest número una exclusiva casa de 250 m² dividida en quatre plantes. Està totalment reformada, decorada amb un gust exquisit i amb uns acabats d’excel·lentíssima qualitat.

Tant la planta baixa com el soterrani tenen múltiples possibilitats, ja que són espais que es poden transformar i adaptar a moltes necessitats, per exemple es poden convertir en local comercial, estudi o despatx. A més, tenen accés a un pati de 40 m² que ofereix un espai obert a la casa.

La primera planta disposa de dos dormitoris en suite, una cuina coberta i un gran saló menjador amb accés a una petita terrassa. A l’última planta, hi ha un preciós solàrium de 60 m² per passar les tardes d’estiu.