HABITATGE | EXCLUSIVITAT AL BARRI DE LES TRES TORRES
2140
post-template-default,single,single-post,postid-2140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

EXCLUSIVITAT AL BARRI DE LES TRES TORRES

ADREÇA:

C/Folgueroles, 17-25 Local 2 08022 Barcelona
93 418 49 48

www.vivendex.com

Un habitatge que enamora us està esperant a l’exclusiu barri de les Tres Torres. Tenir jardí privat i piscina a pocs metres de zones comercials com Galvany i l’Illa
Diagonal? Amb Vivendex és possible.

 

Aquesta peça única de 224 m² es troba en una ubicació insuperable, situada prop del Cinesa Diagonal, Gran Sarrià i el Turó Park, lloc imprescindible per allunyar-se del rebombori de la ciutat.

L’habitatge està situat en una planta baixa i és exterior a tres vents. S’hi ha fet una reforma d’alt nivell i de manera molt elegant.

Disposa de dues zones: la de dia i la de nit. La primera està formada per un saló menjador amb dos ambients diferenciats amb sortida a un espectacular jardí de 138 m². És totalment privat i li toca el sol durant tot el dia gràcies a la seva orientació cap al sud, cosa que permet poder gaudir de la piscina durant gairebé tot l’any i del menjador exterior sota una pèrgola. Al mateix jardí també hi ha un estudi independent, ideal per crear una zona de convidats o un espai de jocs.

La cuina és d’estil office i té un gran finestral amb vistes i accés a la meravellosa zona exterior. Disposa d’habitació de servei, bany independent i zona d’aigües. La zona de nit està dividida en quatre dormitoris dobles, un del quals és una suite amb armaris de paret. A la zona hi ha bany i lavabo.

A més, disposa de calefacció de gas, aire condicionat, alarma centralitzada i terra de parquet. També hi ha dues places de pàrquing per a cotxe i dues per a moto i un traster. La finca té servei de consergeria.

Zona: Tres Torres
Habitacions: 4
Pàrquing: 2
Cuina: office