HABITATGE | ROCA PRESENTA CRATOS, EL PLAT DE DUTXA PORCELLÀNIC FABRICAT A SENCERAMIC
2177
post-template-default,single,single-post,postid-2177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ROCA PRESENTA CRATOS, EL PLAT DE DUTXA PORCELLÀNIC FABRICAT A SENCERAMIC

El plat de dutxa Cratos té totes les innovadores qualitats de Senceramic. Presenta un disseny extraplà disponible en cinc colors: blanc, beix, cafè, perla i ònix. A més, té la possibilitat de tallar-se a mida i instal·lar-se arran de terra per eliminar qualsevol barrera arquitectònica i aconseguir una millor accessibilitat per a l’usuari.

Gràcies a l’impecable procés de fabricació de Senceramic, el plat de dutxa Cratos combina un aspecte mat i lleugerament rugós amb un innovador esmalt exclusiu de Roca que el fa totalment antilliscant. Les qualitats de la seva porcellana sanitària i la nul·la porositat que presenta fan que sigui higiènic i fàcil de netejar, de manera que manté el color inalterable amb el pas del temps.

Si en voleu saber més, podeu visitar l’Expo Baño Roca de Barcelona, a l’avinguda de Sarrià, un espai de més de 1.500 m² amb tots els productes per a la cambra de bany.

Més informació a la vostra botiga Roca o a www.roca.es

Més a la teva botiga Roca, o a roca.es