HABITATGE | VERTEX MOBALCO
2170
post-template-default,single,single-post,postid-2170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

VERTEX MOBALCO

A Vertex no ens limitem a fer projectes i reformes, sinó que dissenyem espais per ser viscuts. Per aquesta raó, la nostra línia de treball radica en la nostra passió per allò autèntic: volem arribar a l’arrel i anar sempre una mica més enllà de la superfície.

El nostre compromís amb l’excel·lència és clau per executar els nostres projectes, acompanyant sempre el client durant tot el procés i tenint el màxim respecte pels terminis d’entrega i pressupost.

Oferim solucions creatives i integrals per a totes aquelles necessitats o problemes que hi pugui haver en qualsevol espai. Tenim les millors marques a la nostra disposició, i és per això que som el distribuïdor exclusiu de Mobalco a Barcelona.

ADREÇA:

C/ Bori i Forestà, 21 – 08021 Barcelona
932 093 939

www.vertexbcn.com

Passió, sensibilitat i satisfacció per les coses ben fetes. És per tot això que l’essència de Mobalco es basa en uns principis sòlidament arrelats. El nostre compromís amb el medi ambient ens porta a treballar sense fer servir materials altament perjudicials per a l’entorn i a aproximar-nos a una producció neta.

La fusta transmet l’autenticitat del material. L’entenem com un ésser viu que cal protegir sense adulterar la seva essència. L’aplicació del recobriment de la fusta es fa capa a capa, amb un acurat poliment. El resultat és un acabat que transmet noblesa sense alterar les qualitats.

Els vernissos i  que utilitza Mobalco són d’una extraordinària duresa superficial per resistir l’abrasió i l’aspecte groguenc provocat per l’escalfor. Són uns recobriments de molt baix impacte ambiental, ja que no tenen isocianats i estan 100% lliures de formaldehids.

L’ORGAVITAL

L’Orgavital és el cor de la cuina, i el podrem equipar amb algun dels accessoris exclusius de Mobalco, com la màquina per fer pa o el germinador de llavors. Darrere de les seves portes articulades o retràctils, queda tot perfectament ordenat per tornar a ser utilitzat.

MÉTRICA

Métrica disposa d’un programa d’acabats en fusta i laca d’alta resistència, cuidadosament seleccionats, que ens permeten que tot el conjunt tingui una forta personalitat. El seu disseny permet l’obertura sense tirador, i és molt fàcil d’usar gràcies als seus frontals de 26 mm de gruix amb un ampli espai d’adherència.