HABITATGE | A FIRMA ES FA DISSENY
2192
post-template-default,single,single-post,postid-2192,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

A FIRMA ES FA DISSENY

ADREÇA:

C. París, 172 · 08036 Barcelona
932 499 941

C. Passeig Pere III, 36 · 08242 Manresa

938 728 550

www.firma-disseny.com

Firma, empresa fundada el 1983, va néixer amb vocació de líder en el sector de l’arquitectura i la decoració. En aquests anys s’ha consolidat com a referent de qualitat i disseny.

La seva seu està ubicada al cor de la ciutat de Manresa (passeig Pere III, 36) i, des de l’any 2016, també té un showroom a Barcelona (carrer de Paris, 172). Als dos centres el client trobarà una exclusiva selecció de mobiliari, portes, materials i complements per dissenyar els seus espais.

L’experiència dels seus professionals permet posar al centre les persones durant l’execució dels projectes, per tal d’aconseguir cases on viure i espais on treballar o desenvolupar els seus negocis amb harmonia, amb gust i satisfent les inquietuds i necessitats del client.

A Firma destaquen les cuines de Marchi Cucine, una empresa italiana amb una llarga tradició de producció pròpia amb fusta massissa de gran qualitat provinent de boscos sostenibles. Un dels models més demandats és el BELLAGIO, amb un estil clàssic en un elegant color blanc que domina l’espai. Té múltiples opcions de mòduls, prestatgeries i complements per fer-la tan sofisticada com funcional.

Un altre model que contrasta amb el BELLAGIO és el Brera76, una cuina moderna amb un caràcter industrial, on la fusta reciclada juga amb elements metàl·lics per crear mòduls originals.

També prenen importància les portes de Ferrero Legno, una empresa que les crea de manera innovadora, sofisticada i amb respecte pel medi ambient. Destaca el sistema Zero, una nova solució on desapareix el marc i la porta aconsegueix integrar-se a la perfecció a la paret, de manera que es converteix en la protagonista. El resultat són portes de màxima qualitat pensades al mil·límetre i amb una àmplia gamma de dissenys amb què satisfer els clients.

Si voleu veure més de prop aquests models i conèixer-ne de nous, no dubteu a apropar-vos a les seves instal·lacions de Manresa i Barcelona.