HABITATGE | IMAGINACIÓ I REALITAT COINCIDEIXEN DAVANT LA PLAÇA FRANCESC MACIÀ
2200
post-template-default,single,single-post,postid-2200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

IMAGINACIÓ I REALITAT COINCIDEIXEN DAVANT LA PLAÇA FRANCESC MACIÀ

ADREÇA:

Via Augusta, 3
934 803 400

www.amatimmobiliaris.com

Si hi ha alguna ubicació a Barcelona especialment simbòlica dins l’imaginari col·lectiu sobre el que significaria viure a l’Olimp de la ciutat seria sense dubte la plaça Francesc Macià. Aquest mes descobrirem, gràcies a Amat Luxury, un pis que aconseguirà que imaginació i realitat coincideixin.

A la cinquena planta d’una espectacular finca règia, al costat del Turó Park, trobem aquest habitatge de 215 m² on els finestrals són els principals protagonistes, gràcies a la lluminositat i a les magnífiques vistes que proporcionen.

L’accés al pis es a través d’un hall que dona al saló, amb una concepció adaptada a la singular estructura de la finca. La cuina office està totalment equipada amb electrodomèstics d’una firma d’alta gamma alemanya i disposa d’una entrada independent de servei. A la zona d’habitacions n’hi ha quatre de dobles, dues de les quals comparteixen un bany reformat i l’altra és una suite amb vestidor i bany complet. La decoració del pis encaixa perfectament amb els estàndards de les revistes d’interiorisme i disseny més actuals, tot i que està preparat per assolir una nova versió.

La finca té dos veïns per planta, servei de consergeria, un ascensor principal i un altre de servei. A més, es troba en una zona tranquil·la i còmoda. Sense dubte, un barri residencial per excel·lència gràcies a la seva ubicació propera a tots els serveis: comerços, hospitals, escoles i parcs. La zona també està molt ben comunicada mitjançant TMB i els accessos a les principals vies d’entrada i sortida de Barcelona.

Amat Luxury, que forma part del Grup Amat, és una immobiliària d’alt standing dedicada a la venda de cases i pisos a Barcelona. La seva proximitat amb el client, transparència i rigor en el treball són qualitats que els diferencien. Contacti’ls sense compromís per veure aquesta propietat o qualsevol altra de la seva àmplia cartera: www.amatluxury.com

Barri: Sant Gervasi - Galvany
Habitacions 4
Bany: 2
CEE: E