HABITATGE | FIRMA, MÉS QUE DISSENY
2215
post-template-default,single,single-post,postid-2215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FIRMA, MÉS QUE DISSENY

ADREÇA:

C. París, 172 · 08036 Barcelona
932 499 941

C. Passeig Pere III, 36 · 08242 Manresa

938 728 550

www.firma-disseny.com

Firma, empresa fundada el 1983, va néixer amb vocació de líder en el sector de l’arquitectura i la decoració. En aquests anys s’ha consolidat com a referent de qualitat i disseny.

La seva seu està ubicada al cor de la ciutat de Manresa (passeig Pere III, 36) i, des de l’any 2016, també té un showroom a Barcelona (carrer de Paris, 172). Als dos centres el client trobarà una exclusiva selecció de mobiliari, portes, materials i complements per dissenyar els seus espais.

Caccaro

Els innovadors sistemes d’emmagatzematge de Caccaro donen solucions per a cadascuna de les zones de l’habitatge. El sistema Cabina divideix discretament els espais i en millora la funcionalitat, sense deixar de banda l’estètica cuidada a través dels detalls i els materials de qualitat, com ara la il·luminació indirecta i els diversos acabats de fusta i lacats.

Ferrero Legno

Ferrero Legno és una marca de portes innovadores, sofisticades i, alhora, respectuoses amb el medi ambient. Destaca el seu model Delineo Industrial, perquè permet fer a mida tancaments de tota mena combinables amb perfils i vidres de diversos colors i transparències.

Marchi Cucine

L’empresa italiana Marchi Cucine té una llarga tradició en la producció pròpia de cuines. Tots els seus mobles estan fets amb fustes massisses i de gran qualitat provinents de boscos sostenibles. Un dels models destacats és l’Artis, que es caracteritza pel seu equilibri entre elements clàssics i contemporanis, aspecte que fa que tinguin una elegància equilibrada.