HABITATGE | AvÌs Legal
900
page-template-default,page,page-id-900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

AVÍS LEGAL

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 d’11 de juliol de 2002 sobre “Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic”, a continuació us indiquem les dades d’informació general d’aquest espai web: 

 

  • Titular: Jordi Rabassó Figueras
  • NIF: 43692066-R
  • Adreça: C/ Camp, 79 baixos 08022 BARCELONA
  • Telèfon: 696 911 383
  • jordi@habitatgesarria.com

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre sobre “Protecció de Dades de Caràcter Personal”, li informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti seran incorporades a un fitxer propietat de Jordi Rabassó Figueras, les quals seran tractades amb estricta confidencialitat i amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Jordi Rabassó Figueras els informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

 

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

 

Jordi Rabassó Figueras els informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Jordi Rabassó Figueras es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos mitjançant un escrit enviat per correu postal a C/ Camp, 79 baixos 08022 BARCELONA o amb l’enviament d’un correu electrònic a jordi@habitatgesarria.com.

 

Jordi Rabassó Figueras informa que alguna de les pàgines del lloc web pot instal·lar cookies de forma automàtica al seu navegador. Si ho desitja, pot configurar el navegador de manera que l’avisi de les sol·licituds de col·locació de cookies o perquè les rebutgi per complet.