HABITATGE | Nosaltres
711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
El diari immobiliari de Sarrià – Sant Gervasi

HABITATGE. SARRIÀ-SANT GERVASI

Som un equip de professionals del món de la comunicació i la publicitat, vinculats durant dècades al món de la premsa escrita, on hem exercit diversos càrrecs, alguns d’ells d’alta direcció. Fa alguns anys vam decidir emprendre camins diferents per trobar noves fórmules periodístiques i publicitàries en uns sectors, el de la comunicació i el de la publicitat, que estan canviant a velocitat de vertigen impulsats pels canvis tecnològics.

Així doncs, després d’anys d’experiència en les nostres pròpies empreses, adquirida en un moment que la crisi econòmica bufava en contra, ara aquests petits empresaris ens retrobem per engegar un projecte comú, centrat en un districte barceloní excepcional, el de Sarrià-Sant Gervasi, i amb el focus posat, en primer terme, en l’àmbit immobiliari i en els sectors que li són propers.

Fem un producte de prestigi, que fuig de les habituals revistes gratuïtes del sector. Els nostres lectors i lectores poden trobar la publicitat en el format tradicional però també com a contingut patrocinat. Quan un contingut és de pagament, el logotip de l’empresa apareix a la fi del reportatge. Creiem fermament, i així ho han entès els nostres clients, que la redacció publicitària ha de respondre a uns valors de qualitat, honestedat i professionalitat iguals que els que es troben en una notícia. La diferència és que el text que s’ha redactat és “de part” i ha estat revisat per l’empresa que el paga. Ara bé, ni nosaltres ni els nostres clients volem enganyar ningú; per tant, tot allò que s’escriu respon a la realitat del que es ven.

D’altra manera, les immobiliaris perdrien clients i nosaltres credibilitat. L’edició mensual en paper es distribueix per tot el districte, i per cobrir les necessitats del dia a dia teniu aquest Diari digital immobiliari. Els dos mitjans es complementen i permeten que l’oferta de Sarrià-Sant Gervasi traspassi les fronteres del districte, amb el qual tenim un seriós compromís periodístic i publicitari.